שער לחניה מספק לכם – בעלי הרכבים, בטיחות נגד גניבות, ובמקרים רבים גם השלמה לגדר של החצר. בשונה משער כניסה, שערי חנייה יהיו חשמליים, שהרי לא הגיוני שכאשר תצאו עם הרכב תצטרכו לעצור ולפתוח, לעצור ולסגור. המנוע החשמלי מאפשר שליטה מרחוק בשער ומקל על דרכי הגישה לחנייה. העובדה הזו גורמת לכך שהמרכיב החשוב בשערים אלו הוא – תכנון שער חניה.
תכנון שער לחנייה ב- 4 שלבים
כדי ליצור את הפתרון היעיל ביותר עבור אזור החנייה, ניתן דגש על מספר נקודות כבר בשלב התכנון.
- התאמת השטח לשער- השטח אמור להיות ישר ולהתאים למבנה השער והמסילות. בשערי הזזה פרט זה משמעותי ביותר, כאשר השער אמור לנוע על מסילה, חוסר דיוק עלול להוביל לכך שהשער פשוט לא יעבוד. במידה והשטח אינו ישר מספיק, יש ליצור משטח בטון ישר שיתאים לתנועה חלקה של השער.
- סוג השער המתאים – כחלק מהתכנון יש להתאים את סוג השער כך שיענה על הצורך באופן מושלם. ישנם סוגים רבים של טכניקות סגירה לשערי חניות, כדוגמת הזזה, הרמה, מתקפל ועוד. לכל שטח יש להתאים את הסוג הרצוי תוך התחשבות בתנאי השטח וניצול מרבי של המקום.
- חומר הגלם – אם מדובר בשער חשמלי חומר הגלם הנוח ביותר יהיה – אלומיניום. אולם, לשמירה על בטיחות מקסימלית מפני גניבות שער ברזל יהיה הבחירה הנכונה. שיקול נוסף בבחירת חומר הגלם הוא המנוע – במידה שיש, שער ברזל כבד ידרוש מנוע חזק יותר.
- התאמת המנוע - במידה והשער חשמלי, יש לבחור את סוג המנוע והעוצמה. מה שיקבע את הצורך הוא גודל השער, טכניקת הסגירה וכמובן, חומר הגלם.
לסיכום..
אנו מקווים שהשלבים הללו סייעו לכם להבין מה כוללת בניית שער ומה יתאים יותר עבורכם. בכל מקרה, לכל שאלה, תוכלו לפנות אלינו בעמוד ה – צור קשר ונשמח לענות.
אם אתם מחפשים פתרון אחר או מותאם אישית, נשמח ליצור עבורכם שערים מאלומיניום על פי מידות מדויקות וסגנון עיצובי לפי הטעם האישי שלכם ובהתאם לכל סגנון שתבחרו.